Hitelek autó vásárlásához

Autót szeretne vásárolni, nincsenek meg hozzá az anyagi feltételek? Vagy csak szabad felhasználású hitelre lenne szüksége Önnek vagy vállalkozásának? Tart a személyi kölcsönöktől?

Tájékozódni szeretne a hitel feltételekkel kapcsolatban vagy csak meg szeretné tudni mi a különbség a hitel és a lízing között? Az interneten biztosan megtalálhatja a számításaihoz szükséges megoldást. Számos cég ingyenesen segítséget nyújthat Önnek otthonról, vagy mobiltelefonjáról, ha bővebb információt szeretne szerezni az autóhitelekkel kapcsolatban. Nem csak új vagy használt gépjármű vásárlása esetén hasznosíthatja az oldalt. A lehetőségek skálája széles, legyen szó autó hitel kiváltásról, vagyis a régi autóhitelének kedvezőbb kamatozásúra váltásáról, vagy akár online biztosításról, kötelező biztosítás vagy CASCO kötésről. Miről kaphat tájékoztatást a legtöbb autóhiteles weboldalon? Ezeken az oldalakon egy autóhitel kalkulátor segítségével tájékozódhat azzal kapcsolatban, hogy az igényelt hitelösszeg, az évjárat és a futamidő függvényében, milyen törlesztőre számíthat. Érdemes tudni, hogy azok, akik aktív státusszal vannak nyilvántartva a BAR illetve KHR listán, a hatályos előírások alapján nem igényelhetnek ilyen jellegű hitelt / lízinget. Azok akik, ezt már rendezték, és átkerültek passzív státuszba, viszont már igen. Szóval mindenképpen érdemes próbálkozni, számolgatni. A portálon is látszik, hogy nem csak személyautóra igényelhető hitel, hanem akár kishaszongépjárműre vagy motorra is, legyen az akár használt vagy új. A hitel felvételével kapcsolatos feltételekről, az ügymenetről is tájékoztat az oldal. Nincs más dolga a látogatónak, mint figyelmesen böngésznie az oldalt, ha segítségre lenne szüksége, vagy további információkra, akkor pedig a kapcsolatfelvétel fülre kattintva, akár emailben, vagy telefonon is kérhetik a bővebb tájékoztatást. Ha tetszik Önnek az adott oldal, akkor akár feliratkozhat a hírlevélre is, így mindig napra kész lehet, és elsőként értesülhet az aktualitásokról. A hírlevélre való feliratkozás roppant egyszerű: csak adja meg nevét és email címét.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>